Dni zdravia v Lučenci a Rimavskej Sobote

Príďte si otestovať, ako ste fit

O zdravie je potrebné sa starať obzvlášť vtedy, keď s ním nemáme žiadny problém. Nielen o prevencii, ale aj o zdravom životnom štýle v detstve i dospelosti sa dozviete viac počas podujatia Dni zdravia, ktoré sa uskutočnia počas júla v Rimavskej Sobote na Hlavnom námestí. K dispozícii budú zaškolení dobrovoľníci, ktorí vám bezplatne zmerajú krvný tlak, telesný, podkožný i viscerálny tuk, kostrové svalstvo, BMI, hmotnosť i výšku. Zároveň bude možné si otestovať svoj životný štýl. Odborníci budú zároveň poskytovať aj individuálne poradenstvo.

Akcia Dni zdravia bude prebiehať v Rimavskej Sobote na Hlavnom námestí a v Lučenci pred OC Galéria vo vybraných dňoch ( pondelok, stredu a piatok) od 1. do 19. júla 2019, v čase od 11.00 – 15:30 hod.

Akcia je súčasťou projektu „Dotkni sa neba“ a na jej realizácii sa budú podieľať kresťanskí dobrovoľníci z Českej a Slovenskej republiky, ktorých cieľom je obyvateľom mesta nielen priblížiť svet Biblie zaujímavou formou, ale taktiež pomôcť nastaviť zrkadlo nášmu zdraviu na Dňoch zdravia.

Každý deň večer o 17:00 je tiež pripravený prednáškový cyklus študentov i absolventov stredných a vysokých škôl pod názvom Otázniky života.

 

2 Comments on “Dni zdravia v Lučenci a Rimavskej Sobote”

Comments are closed.